Ο ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ LESCURE-ARTHÈS XIII

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης, πρώην παίκτης των Ρινόκερων Αττικής, υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα Lescure-Arthes, της Élite 2 κατηγοριας Γαλλίας.

Ο Γεροντάκης πρόλαβε και έπαιξε 5 αγώνες μέχρι που αναβλήθηκ η σεζόν λόγω κορωνοϊού.

Ο προπονητής της ομάδας, Fabien Denis, σχολίασε:  <<Ο Κώστας είναι ένας δυναμικός και σοβαρός παίκτης που θέλει πάντα να βελτιώνεται. Ακούει πάντα τις οδηγίες για να αυξήσει την ατομική απόδοση του. Πολύ επιδέξιος τεχνικά στην επίθεση αλλά πρέπει να δουλέψει ακόμα την αντοχή του η οποία ήταν σε πρόοδο αλλά σταμάτησε εξαιτίας της καραντίνας. Στον αγώνα δίνει το μάξιμουμ για να νικήσει η ομάδα>>.

Ο Γεροντάκης σχολίασε:  <<Είχα αποφασίσει πως θα μείνω αυτή τη σαιζόν στο εξωτερικό γιατί μου αρέσει πολύ η Γαλλία, για να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο και για να προετοιμαστώ καλύτερα ώστε διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική Ομάδα για το παγκόσμιο κύπελλο στο Λονδίνο το 2021 και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορεσω να το κάνω αυτό στη Lescure την οποία νιώθω ήδη οικογένεια μου.>>

«Ήταν πολύ μοναχική περίοδος για μένα. Ο Αυστραλός συμπαίκτης μου που μοιράστηκα το διαμέρισμα επέστρεψε στο σπίτι του, έτσι ήμουν μόνος μου. Ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά έκανα τα δυνατά μου για να παραμείνω με κίνητρο και ενεργός. Πήγαινα μόνος μου για τρέξιμο σχεδόν κάθε μέρα. Το να ζω σε μια αγροτική περιοχή το έκανε σίγουρα λίγο πιο εύκολο»

Κατά την περίοδο της καραντίνας, οι περισσότεροι ξένοι παίκτες στη Γαλλία επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Ο Γεροντάκης αποφάσισε να παραμείνει με την πεποίθηση ότι ο σύλλογος θα τον ανανεώσει ξανά για τη σεζόν 2020/21.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο.

GREEK RUGBY LEAGUE